Amy Verkerk English Coaching

Business English trainer die met individuen of groepen werkt

Info

Dronten
Flevoland
Zakelijk
1
BV

Contact

De Dagmaat 85
8252JB
Dronten

Over ons

Ik werk met individuen of groepen om het vertrouwen in Engelse communicatie op de werkvloer te verbeteren op gebieden als klantenservice, telefoon- en e-mailengels, presentaties, onderhandelingen, communicatie met collega's enz. Ik ondersteun mensen bij het verbinden van hun Engelse taal met hun persoonlijkheid zodat ze effectief en met vertrouwen kunnen communiceren.
Missie & Visie
In mijn werk heb ik de unieke kans om alle soorten bedrijven te bezoeken en mensen aan te moedigen en op te bouwen. Tijdens trainingen heb ik vaak de mogelijkheid om in het leven van mensen te spreken, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Ik heb ook de passie om mijn werk met uitmuntendheid en respect te doen en zo God en Zijn Koninkrijk te vertegenwoordigen. Ik ben ook financieel partner van Kingdom Culture Ministries, een kerk waar ik gestretched word en waar ik groei in mijn leiderschapsvaardigheden en mijn identiteit als christen.

Foto's

Contact

De Dagmaat 85
8252JB
Dronten