Visie

Ondernemers zijn een cruciaal onderdeel van de bouw van Gods koninkrijk. Met hun bedrijven bereiken ze een groot zendingsveld in de zakenwereld en hebben ze een God-geven vermogen om welvaart te creëren (Deuteronomium 8:18). Dankzij gezegende (en vrijgevige) ondernemers die met de instructies van de Heilige Geest te werk gaan, wordt het koninkrijk van God zichtbaar in Nederland. Tegelijkertijd kunnen we als christenen nog véél strategischer zijn in met wie we zakendoen en waar we ons geld in investeren. Wat zou er gebeuren als we massaal zakendoen met onze koninkrijkbouwende ondernemers? Als revive.nl willen we graag een rol spelen om dit te faciliteren, met dit nieuwe platform!

Waarom zou je voor een verfklus van 8000 euro, de schilder om de hoek benaderen, en niet het schildersbedrijf van een broeder of zuster, en daarmee zijn familie te zegenen en indirect een zendingsproject in Bangladesh, of een bloeiende bediening onder Nederlandse jongeren? Als onze ondernemers gezegend worden, vloeit dat door naar het hele koninkrijk van God.

Meld daarom ook jouw onderneming aan – met de voorwaarde dat je een hart hebt voor Gods koninkrijk – en we geloven met je mee voor een grote oogst, veel leads en extra klanten!

Inschrijven

Meld je aan als bedrijf

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfs e-mail *
Bedrijfsnaam *
Wachtwoord *
Bevestig wachtwoord *